Видео: Како оваа невеста успеа да го расплаче идниот сопруг

Loading...

Погледнете како оваа прекрасна невеста успее да го расплаче својот иден сопруг Рајан.Убавата Ариена подготвила специјално изненадување Рајан, таа откако сите се сместиле во црквата и во моментот кога се отвораат вратите за да пријде невестата кон олтарот, таа почнува да ја пее песната „Look at me“.
На оваа нејзина изведба никој не остана рамнодушен па дури ни Рајан кој од искрени емоции и реакции на воодушевување се расплака.
Погледнете го видеото!
 

 
Убавата Ариена подготвила специјално изненадување Рајан, таа откако сите се сместиле во црквата и во моментот кога се отвораат вратите за да пријде

loading...
Loading...