Видео: Како овој човек преживеа вистински напад од ајкула?

Нападите од ајкула се доста чести во Америка и Австралија.
Некои се навистина среќни доколку преживеат напад од ајкула бидејќи силата и пред се острите заби на ајкулата знаат да бидат фатални за човекот.
Погледнете како овој човек преживеа вистински напад од ајкула и како всушност се случи овој напад.Нападите од ајкула се доста чести во Америка и Австралија.
Некои се навистина сре

Пронајдете не на следниве мрежи: