ВИДЕО: Како помина 2014 година, ако се набљудува од вселената?

Loading...

Урагани, тајфуни, метеори… Што сѐ се случуваше минатата година на планетата Земја?Астронаутите од Меѓународната вселенска станица го снимале ова видео во текот на 2014 година, на 354 километри висина.
Глетките од изгледот на Земјата од вселената ќе ве остават без здив.
Затоа, сместете се убаво, пуштете го видеото и уживајте во глетката:Астронаутите од Меѓународната вселенска станица го снимале ова видео во текот на 2014 година, на 354 километри висина.
Глетките од изг

loading...
Loading...