Видео: Како се бакнува Бар Рафаели

Loading...

Рекламата во која едно момче се бакнува со Бар Рафаели ќе се емитува за време на Суперболот во САД.
 
Истата е смислена од страна на компанијата за интернет регистрација „Go Daddy“, а во неа е претставен совршениот спој на сексипил и мозок.
 
Бар Рафаели во оваа реклама страсно се бакнува со момчето, на кое целата машка популација му завидува, а доколку ве интересира како би изгледало да се бакнувате со една од најпосакуваните жени во светот, погледнете го видеото.
Извор: Курир
 

loading...
Loading...