Видео: Како се подготвуваат проститутките во Бразил за Светското првенство во фудбал?

Loading...

Дојде време за подготовка на проститутките во Бразил за Светското првенство во фудбал кое ќе се одржи следната година во оваа земја. 
Домашните проститутки активно се подготвуваат за да привлечат што поголем број туристи додека трае овој голем настан во Бразил. Тие дури добиваат и бесплатни часови по англиски јазик за да може да воспостават подобра комуникација со муштериите и да се заштитат од измами. 
Дојде време за подготовка на проститутките во Бразил за Светското првенство во фудбал кое ќе се одржи следната година

loading...
Loading...