Видео: Како успешно да „уловите“ девојка со помош на мобилниот телефон?

Ако досега не сте се обиделе да направите необичен подвиг за да освоите девојка или барем да го добиете нејзиниот број, погледнете го видеото и уверете се дека финта како оваа дефинитивно ќе „упали“.На овој дечко му текнало интересен начин како да го привлече вниманието на девојките на плажа, па решил да го искористи својот мобилен телефон како мамка која ја пушта према девојките кои ќе ги сретне. 
Но за да биде овој пристап уште посимпатичен, тој додал и роза за секоја девојка која ќе се “фати на мамката“.
Сè што тој успева е да намами насмевка на лицата на девојките, и се разбира да собере и по некој број! Не е исклучено и воодушевувањето од другите момци на плажата за овој негов храбар потег.
Епа момци, имате ли и вие храброст да се обидете со ваков пристап? :)На овој дечко му текнало интересен начин како да го привлече вниманието на девојките на плажа, па решил да го искорист

Пронајдете не на следниве мрежи: