Видео: Како вежбаат Руските пожарникари

Loading...

Погледнете како вежбаат Руските пожарникари.Можеби досега сте гледале филмови во кои се прикажани подготовките на пожарникарите. Но, веруваме дека досега не сте имале можност да погледнете како се подготвуваат Руските пожарникари.
Во денешното видео, имате можно да го погледнете тоа. Притоа, самите може да се уверите во нивната брзина и подготвеност. Во видеото е прикажан само мал дел од нивниот испит, но судејќи според овие неколку секунди воопшто не се сомневаме во нивните квалитети.
Задолжително погледнетеМожеби досега сте гледале филмови во кои се прикажани подготовките на пожарникарите. Но, веруваме дека досега не сте и

loading...
Loading...