Видео: Како за 50 секунди да одвоите 5 жолчки од јајца?

Loading...

Се што ви треба за побрзо и едноставно да ја завршите оваа работа се наоѓа во вашата кујна.На интернет има разни совети како да завршите некоја работа за кратко време, а овој пат станува збор за супередноставен трик кој засекогаш ќе го промени начинот на кој ги подготвувате јајцата.
Во видеото можете да видите како да ги одвоите жолчките од белките со помош на пластично  шише за вода. 

На интернет има разни совети како да завршите некоја работа за кратко време, а овој пат станува збор за супередноставен трик кој засекогаш ќе го пр

loading...
Loading...