Видео: Како звучат Есма и Лозано во Малме

Loading...

Нашите претставници веќе ја имаа својата прва тонска проба на сцената во Малме.
Како тоа изгледаше може да го погледнете во следното видео. Во видеото кое следи тие ги поздравија евровизиските фанови на македонски и англиски јазик.Нашите претставници веќе ја имаа својата прва тонска проба на сцената во Малме.
К

loading...