Видео: Како звучи Есма во техно верзија?

Евровизиската песна  „Пред да се раздени“ од Есма и Лозано доби и свој ремикс кој е одличен за забавите во клубовите.
На Youtube ремиксот доби многу повеќе позитивни коментари отколку првичната верзија на песната која ќе не претставува на Евровизија оваа година.
Како ви се допаѓа Есма во техно верзија?
 Евровизиската песна  „Пред да се раздени“ од Есма и Лозано доби и свој ремикс кој е одличен за забави

Пронајдете не на следниве мрежи: