Видео какво што не сте виделе досега! Погледнете како се раѓаат пчелите!

Loading...

Сме слушнале дека пчелите исчезнуваат. Но што ги прави толку кревки? Фотографот Ананд Варма, одгледувал пчели во неговиот двор и снимал се…Пчелите се најчувствителни додека се развиваат, и тој сакал да знае како изгледал целиот процес. Затоа решил да одгледува пчели пред камера.
Овој проект за Национална географија, дава глетка каква не сте виделе во животот.
Близок поглед во животот на пчелите во кошниците во првите 21 ден од животот, преточен во една минута.
Уживајте во необичното видео:Пчелите се најчувствителни додека се развиваат, и тој сакал да знае како изгледал целиот процес. Затоа решил да одгледува пчели пред камера.

loading...
Loading...