Видео: Камерата ги фати на дело: Еве како се ограбуваат дуќани во Скопјанка

Loading...

Камерата ги фати на дело…Безбедносните камери ги фатија крадците на дело.
Во видеото на следната страна погледнете како се краде од дуќаните во Скопјанка – Аеродром!
 

Безбедносните камери ги фатија крадците на дело.
Во видеото на следната страна погледнете како се краде од дуќаните во Скопјанка – Аеродром

loading...
Loading...