Видео: Канадскиот премиер им се заблагодарува на македонски на граѓаните со македонско потекло

Канадскиот премиер им се заблагодарува на македонски на граѓаните со македонско потекло…Погледнете го видеото…

Погледнете го видеото…

Пронајдете не на следниве мрежи: