ВИДЕО: Ќе излегувате вечерва и барате предлог ШМИНКА?

Конечно се договоривте вечерва да излегувате цело друштво. Определивте што ќе носите, која боја со што ќе оди, како ќе ја средите косата, ноктите се готови, но немате идеја каква шминка да нанесете за полн погодок? Худа Катан е вашиот вистински пријател во решавање на вашиот „голем“ проблем.
 Худа со волшебни трикови ќе ви долови како може да изгледа една вечерна шминка во неколку потези. Доколку се двоумите за оваа варијанта, за повеќе слободно посетете го нејзиниот Јутуб канал – Huda Beauty или ако ви е поедноставно, можете да ја најдете на Инстаграм под името @hudabeauty.  Худа со волшебни трикови ќе ви долови како може да изгледа една вечерна шминка во неколку потези. Доколку се двоумите за оваа варијанта, за повеќе

Пронајдете не на следниве мрежи: