Видео: Ќе погодите ли колку години има сопственикот на овие мускули?

Loading...

Ги гледате ли овие мускули? Нивниот сопственик е Сем Сони Брајант поради кој треба да се засрамат многу млади момци…Сони има ни помалку ни повеќе туку 70 години….
Неговата приказна е многу инсиративна… поради тоа што започнал да вежба на 44 години…
Погледнете го видеото…

 
Сони има ни помалку ни повеќе туку 70 години….
Неговата приказна е многу инсиративна… поради тоа што започнал да вежба на 44 години…

loading...
Loading...