ВИДЕО: ЌЕ ВИ СЕ ЗАЛЕДИ КРВТА – Ова е еден од најопасните патишта на светот

Loading...

Ова е патот од Килара во долината Панга (Индија) до Киштвар, Јаму и Кашмир, односно во правец накај Пакистан. Кон крајот на минатата година, група патници го пројдоа истиов пат и снимија видео запис, кој можете да го погледнете на следната страница : 

 
Кон крајот на минатата година, група патници го пројдоа истиов пат и снимија видео запис, кој можете да го погледнете на следната страница : 

loading...
Loading...