Видео: Клекна да ја побара за жена, но не очекуваше дека ова ќе му се случи….

Loading...

Клекна на снегот да ја запроси својата девојка, но не очекуваше дека вакво нешто ќе му се случи…Случаен минувач му го украде прстенот…
Погледнете…

 
Случаен минувач му го украде прстенот…
Погледнете…

 

loading...
Loading...