Видео кое го потресе светот!

Loading...

Ова видео кај некој ќе пробуди тага и ќе предизвика солзи во очите, а некои едноставно ќе сфатат колку е голема љубовта помеѓу човекот и животните. Ова видео го потресе светот во вистинска смисла на зборот. 
Џон Унгер кој го креирал ова видео, минатиот месец се проси од своето коче засекогаш. 
Тој ја објави фотографијата од успивањето на кучето во езеро, а таа фотографија едноставно го обиколи светот со брзина на светлината. 
Џенифер Волик, обожавателка на ова кученце, одлучила да го овековечи сеќавањето на храброто куќе Шуп, па создала видео од фотографиите кои биле објавени на Фејсбук профилот на Џон Унгер сопственикот на кучето. 
Видеото го носи името: „До тато со љубов, Шуп“. Ова видео го потресе светот во вистинска смисла на зборот. 
Џон Унгер кој го креирал ова видео, минатиот месец се проси од своето коче

loading...
Loading...