Видео кое ќе ве насмее: Џорџ Клуни го намести Мет Дејмон

Loading...

Мет Дејмон во шоуто на Дејвид Летерман прераскажа како го наместил неговиот колега Џорџ Клуни. Познато е дека Џорџ Клуни обожава да им прави диверзии на своите колеги со кои соработува. На Мет Дејмон му има направено многу, а една од нив ја прераскажа на гостувањето во шоуто на Дејвид Летерман.

Имено, Мет го прочита писмото кое Џорџ го пратил до Тина Феј и Ејми Полер, кои годинава ги водеа Златните глобуси, претставувајќи се како Мет Дејмон и жалејќи се дека бил навреден од зборовите со кои го претставиле.
Погледнете во видеото: 
Познато е дека Џорџ Клуни обожава да им прави диверзии на своите колеги со кои соработува. На Мет Дејмон му има направено многу, а една од нив ја п

loading...
Loading...