Видео кое ќе ве шокира: Доктор тепа пациент излезен од операција!

По објавата на ова видео многумина беа шокирани од она што се прикажува на него. 
На видеото јасно се гледа дека докторот Андреј Вотјаков тепа апциент кој штотуку излегол од операциона сала. 
Пациентот бил излезен од операција на срце, а од докторот добил силен удар во градите. 
Во моментов се води истрага по која ќе се покренат обвиненија против докторот, кој вели дека бил преморен и затоа избувнал.По објавата на ова видео многумина беа шокирани од она што се прикажува на него. 

Пронајдете не на следниве мрежи: