ВИДЕО КОЕ ЌЕ ВЕ ТРОГНЕ: Две сестри родени слепи, се гледаат за прв пат…

Две сестри од Индија, родени слепи, за првпат имаа можност да се видат, благодарение на хуманоста на луѓето ширум светот…Проектот наречен 20/20/20 има за цел да им помогне на 20 милиони деца и возрасни кои се родени слепи.
Станува збор за операција која чини само 300 долари, но повеќето од нив не можат да си дозволат да ја платат.
Токму затоа е започнат овој проект, кој преку донации од хумани луѓе ќе го врати видот кај 20 милиони луѓе во светот.
Погледнете ја трогателната приказна за овие две сестри, кои сега можат да гледаат и да уживаат во животот.

Проектот наречен 20/20/20 има за цел да им помогне на 20 милиони деца и возрасни кои се родени слепи.
Станува збор за операција која чини с

Пронајдете не на следниве мрежи: