Видео кое ќе ви ги насолзи очите и ќе ве натера да смените една лоша навика

Loading...

Веќе некое време се пишува за разни случаи ширум светот во кои поради родителска негрижа и заборавеност за жал настрадаа многу детски невини животи.Веќе некое време се пишува за разни случаи ширум светот во кои поради родителска негрижа и заборавеност за жал настрадаа многу детски невини животи.

Веќе некое време се пишува за разни случаи ширум светот во кои поради родителска негрижа и заборавеност за жал настрадаа многу детски невини животи.
Сепак после последниот случај на заборавено 5-годишно девојче во Саудиска Арабија во автомобил цели 12 часа, што резултираше со смрт, вреди да се повтори опомената.
 
Видеото може да го погледнете на mkd-news.com
Веќе некое време се пишува за разни случаи ширум светот во кои поради родителска негрижа и заборавеност за жал настрад

loading...
Loading...