Видео кое ќе ви го одземе здивот: Неколку момчиња спасија девојче кое падна од петти кат

Loading...

Двегодишно девојче паднало од петти кат,  жива е благодарение на неколку момчиња кои се нашле под нејзиниот прозор и го слушнале нејзиното плачење.
Се верува дека девојчето само што се разбудило и во таа состојба се качило на прозорецот. Момчињата ја забележале и се договориле да и помогнат. За среќа, биле присутни кога паднала. Снимката е направено од сигурносните камери.
Собраните момчиња успеале да го ублажат нејзиниот пад, па девојчето завршило со неколку гребнатини на лицето. Притоа биле повредени и две од момчињата.
„Не размислував премногу, само сакав да ја спасам“- изјавиле еден од нив.
Родителите на девојчето изјавиле дека само накратко излегле да купат лекови за девојчето и не сакаат воопшто да помислат што ќе се случело ако нивната ќерка се разбудела неколку минути порано.Двегодишно девојче паднало од петти кат,  жива е благодарение на неколку момчиња кои се нашле под нејзиниот прозо

loading...
Loading...