Видео кое ќе ви го одземе здивот: Скок во црна дупка без дно

Loading...

Погледнете ја снимката на еден храбар нуркач кој без никаква опрема скокна во црна дупка во морето од која на многумина им се замрзнува крвта во вените.Погледнете ја снимката на еден храбар нуркач кој без никаква опрема скокна во црна дупка во морето од која на многумина им се замрзнува крвта во вените.
Нормално дека се е поинаку кога сте под вода, висината не е проблем, брзината на паѓањето не е проблем, но оваа црна дупка без дно, дефинитивно е проблем.
Погледнете го видеото.

Погледнете ја снимката на еден храбар нуркач кој без никаква опрема скокна во црна дупка во морето од која на многумина им се замрзнува крвта во ве

loading...
Loading...