ВИДЕО КОЕ ЌЕ ВИ ГО СТОПИ СРЦЕТО: Што се прави една мајка за своето дете…

Многу од мајките кои работат понекогаш се чувствуваат виновни за тоа што го прават, односно за времето кое го трошат надвор од домот, а оние пак кои се дома  често се прашуваат што прават тие за себе и за своите деца.Во многу ситуации жената се чувствува виновна, како да прави нешто погрешно но, мајките- тие го прават најдоброто и тоа најдобро што можат!
Во ова преубаво видео едно дете раскажува приказна за се што прави неговата мајка низ неговите очи. Може јасно да се види колку време, посветеност и љубов има во се што прави еден родител за неговото дете. 
Погледнете го видеото…

 
Во многу ситуации жената се чувствува виновна, како да прави нешто погрешно но, мајките- тие го прават најдоброто и тоа најдобро што можат!

Пронајдете не на следниве мрежи: