Видео: Кога аматер се прави важен зад воланот

Кога возач-аматер ќе се најде зад волан на ѕвер од 500 коњски сили меѓу бројна публика, последно нешто што треба да нарпави е да се впушти во егзибиции.На еден од собирите на љубители на автомобили во Хјустон, возач на Мустанг Шелби ГТ350 изгуби контрола над автомобилот обидувајќи се да ги импресионира гледачите.
Автомобилот неконтролирано се занесе кон публиката каде имаше и родители со мали деца, а трагедијата е избегната благодарение на високиот тротоар што спречи автомобилот да заврши во публиката.
На еден од собирите на љубители на автомобили во Хјустон, возач на Мустанг Шелби ГТ350 изгуби контрола над автомобилот обидувајќи се да ги импресио

Пронајдете не на следниве мрежи: