Видео: Кога кошарката преминува во бокс меч!

Loading...

Кога кошарката преминува во бокс меч!Спортски одадена рака или спортски подаден бокс… Овие го избраа она второто. На вечерашниот натпревар од литванската лига помеѓу домашниот Утенос Јувентус и Литвос ритас се случи инцидент.
Директната физичка пресметка помеѓу двајца кошаркари заврши со исклучување. Тепачката се случи на крајот на првото полувреме.
Видеото погледнете го на следната страна…

 
Спортски одадена рака или спортски подаден бокс… Овие го избраа она второто. На вечерашниот натпревар од литванската лига помеѓу д

loading...
Loading...