Видео: Кога мајката видела каде се преселил синот „и` се плачело“: Но кога отворил во преградата кај ѕидот…

Loading...

Кога 37-годишниот Кристијан Шалерт од Австрија купил стан од 24 квадратни метри, со поглед на крововите на Барселона, мајка му била запрепастена…Овој млад австриец од релативно мал простор во својот нов дом во Барселона, успеал да направи вистински рај за живеење. Уверете се дека е потребно само малку креативност за својот дом да го направите практичен, но воедно и удобен за живот.
Кога 37-годишниот Кристијан Шалерт од Австрија купил стан од 24 квадратни метри, со поглед на крововите на Барселона, мајка му била запрепастена, не само поради тоа што е потребно да се качува на 100 скали з да стигне до него, туку таа не планирала дека син и ќе живее во толку мал простор.
Но, тој го претворил во нешто посебно.
Погледнете на следната страна:

Овој млад австриец од релативно мал простор во својот нов дом во Барселона, успеал да направи вистински рај за живеење. Уверете се дека е потребно

loading...