Видео: Кога сакате да бидете „главни“ на лулашки

Вистина е дека сите сме правеле глупости на лулашки, но овие луѓе ваквите глупости можеа да ги чинат живот.
За некои од нив беше повеќе, за некои помалку смешно…како и да е, потрудете се да не го правете и вие ова!
Погледнете го видеото!Вистина е дека сите сме правеле глупости на лулашки, но овие луѓе ваквите глупости можеа да ги чинат живот.

Пронајдете не на следниве мрежи: