Видео: Кога си играш со животот!

Loading...

Кога си играш со својот живот!Погледнете како овие момчиња си го коцкаат својот живот.
Тие летнаа со два балони, а потоа, со помош на јаже си се шетаа „горе на небото“.
Дали вие би го направиле  ова?

 
Погледнете како овие момчиња си го коцкаат својот живот.
Тие летнаа со два балони, а потоа, со помош на јаже си се шетаа „горе на неб

loading...
Loading...