Видео: Кој е маж во врската?

Loading...

Кога момчето вреска од страв, а девојката се смее.Подобро не правете го ова пред вашата девојка, да не ве праша: „Кога мислиш да пораснеш?“ 
Погледнете во видеото: 
Подобро не правете го ова пред вашата девојка, да не ве праша: „Кога мислиш да пораснеш?“ 
Погледнете во видеото: 

loading...
Loading...