Видео: Кој е поталентиран козите или поп ѕвездите?

Loading...

Козите кои се огласуваат како луѓе, во последно време се прав хит на интернет. Затоа не е ни чудно што се појавија и овие монтирани исечоци. Козите уште еднаш добија шанса да го покажат својот сјај и тоа со песните на најголемите поп-ѕвезди. Доказ за тоа колку се и козите талентирани погледнете во исечоците од спотовите на Тејлор Свифт, Кети Пери и Мајли Сајрус.
 

 

 
Козите кои се огласуваат како луѓе, во последно време се прав хит на интернет. Затоа не е ни чудно што се појавија и о

loading...