Видео: Кој и дал неа возачка?!

Неверојатно видео се прошири на социјалните мрежи…
 
На видеото се гледа една жена од Полска која се обидува да го паркира своето возило.
Кога ќе погледнете како таа паркира ќе се запрашате „Кој и дал нејзе возачка“?!
 

На видеото се гледа една жена од Полска која се обидува да го паркира своето возило.
Кога ќе погледнете како таа паркира ќе се запрашате &b

Пронајдете не на следниве мрежи: