Видео: Кој не би посакал вакво изненадување за „Денот на вљубените“?

Loading...

Сите очекувавме изненадување на овој ден, но вакво нешто сигурно не сте доживеале…Музичарот Стујард Еџ решил да ги спои жените и музиката и на овој посебен ден да им направи големо изненадување.
Погледнете како изреагираа овие девојки.
Па, кој не би посакал вакво изненадување? 🙂

 
Музичарот Стујард Еџ решил да ги спои жените и музиката и на овој посебен ден да им направи големо изненадување.
Погледнете како изреагираа

loading...
Loading...