Видео: Која е причината ова видео веднаш да има 11 милиони прегледи на YouTube?!

Loading...

Ова видео откако е постирано на Youtube, па се до денес има скоро 13 милиони прегледи, но во првите неколку дена, посетите веднаш пораснале во над 50 илјади. Погледнете го видеото и ќе сфатите зошто посетеноста е тоолку голема, а прегледите на видеото растат со брзина на светлината. 
 Погледнете го видеото и ќе сфатите зошто посетеноста е тоолку голема, а прегледите на видеото растат со брзина на светлината. 
 

loading...
Loading...