Видео: Коне му се обрати на Груевски!

Loading...

Што Коне имаше да му каже на премиерот Груевски?!Коне тако звани Керим или како сакате, му пренесе специјална порака на премиерот Груевски !

Преземено од: Ohrigjani.mkКоне тако звани Керим или како сакате, му пренесе специјална порака на премиерот Груевски !

loading...
Loading...