Видео: КОРИСЕН ТРИК – Стави синџир околу дрво, а она што го направи е генијално…

Еден човек ќе ви покаже како со помош на обичен синџир да си ја олесните работата…Дојдоа студени денови, па многумина подготвуваат дрва за огрев. Кога треба да се исечат дрвата со секира, тоа е макортрпна и напорна работа. Но, секогаш постои начин да си ја олесните работата.
Еден човек ќе ви покаже како со помош на обичен синџирда си ја олесните работата…
Видеото е на следната страна:

Chop Wood Like a Boss by vireality
КОЈ БИ СЕ СЕТИЛ: Необичен трик за да издржите повеќе на високи потпетициДојдоа студени денови, па многумина подготвуваат дрва за огрев. Кога треба да се исечат дрвата со секира, тоа е макортрпна и напорна работа.&n

Пронајдете не на следниве мрежи: