Видео: Крадец на бензиска пумпа доби ќотек од продавачот

Loading...

Сопственикот на една бензиска пумпа во Нов Зеланд го претепа маскираниот и вооружан крадец кој се обиде да украде пари од касата.
Па крадецот наместо плен доби само ќотек.
Продавачот на почетокот беше шокиран, но набрзо сфати за што се работи, па изреагра како Чак Норис.
Иако поголем број на луѓе на негово место би се исплашиле кога некој би им се заканувал со оружје, овој продавач изреагира сосема спротивно, скокна врз крадецот и за неколку секунди го исфрлил од бензинската.Сопственикот на една бензиска пумпа во Нов Зеланд го претепа маскираниот и вооружан крадец кој се обиде да украде пари

loading...