Видео: Краток тренинг за стегнат задник

Loading...

Ако мислите дека задникот не ви е доволно затегнат и тоа ви ја намалува самодовербата, знајте дека не сте сами.Ако мислите дека задникот не ви е доволно затегнат и тоа ви ја намалува самодовербата, знајте дека не сте сами.
Во денешното видео ви претставуваме тренинг кој не одзема повеќе од 7 минути. Тој е лесен и практичен и може да се прави во домашни услови.
Најдете малку слободно време и нешто повеќе.
Видеото може да го погледнете на najadise.mkАко мислите дека задникот не ви е доволно затегнат и тоа ви ја намалува самодовербата, знајте дека не с

loading...
Loading...