Видео: Креативноста на Мистер Бин

Креативноста на Мистер БинНа лудориите на Мистер Бин им нема крај.
Денеска решивме да се потсетиме на часот по уметност на Мистер Бин. 
Погледнете како тој ја изрази својата креативност кога пред него се појави гола девојка која требаше да ја наслика:

На лудориите на Мистер Бин им нема крај.
Денеска решивме да се потсетиме на часот по уметност на Мистер Бин. 
Погледнете како

Пронајдете не на следниве мрежи: