Видео: Крушата под круша паѓа- Еве како пее таткото на Даниел!

Loading...

Крушата под круша паѓаТаткото на Даниел, Павле е пејач на народни песни.
Погледнете го видеото, слободно можеме да кажеме дека Даниел од својот татко го наследнил прекрасниот глас.

 
Таткото на Даниел, Павле е пејач на народни песни.
Погледнете го видеото, слободно можеме да кажеме дека Даниел од својот татко го наследни

loading...
Loading...