Видео: Крв на сите страни, го залепил јазикот на бандерата а потоа…

Група дечки снимиле „Скриена камера“ имитирајќи ги „Глуп и поглуп“.Со „лажен јазик“ се залепиле на бандерата па наеднаш се тргале од неа при што прскало лажна крв на сите страни. Но, минувачите ова не го знаеле.. 
Погледнете како тие изреагираа на сето ова….

Со „лажен јазик“ се залепиле на бандерата па наеднаш се тргале од неа при што прскало лажна крв на сите страни. Но, минувачите ова не г

Пронајдете не на следниве мрежи: