Видео: Куче плаче на гробот на својот сопственик

Loading...

Трогатело видео од куче, кое плаче на гробот на својот сопственик.
Имено, неговиот сопственик неодамна починал.
Во описот на видеото стои- „ Она што можам да ви го кажам е дека никогаш не испуштал вакви звуци и никогаш не го направи тоа повторно. Можеби и јас ја претерувам, но ова е начин на кој ми е полесно да се носам со загубата. “
Погледнете го видеото.
 Трогатело видео од куче, кое плаче на гробот на својот сопственик.
Имено, неговио

loading...