Видео: Купила СТАРА машина за шиење, а тоа што го пронашла во неа ЈА ОСТАВИЛО БЕЗ ТЕКСТ

Кон крајот на минатата година, жена со име Кети, во продавница за половни работи купила машина за шиење од 1950-та година. Кога ја однела дома, во неа пронашла некои неверојатни работи… Имено, во внатрешната скриена фиока пронашла различни работи како што се стари обрасци, материјали за облека, а внатре се наоѓале и едни многу стари ножици. Но кога сакала да ја затвори фиоката забележала дека нешто се заглавило.
Скриено зад фиоката, Кети пронашла опширно љубовно писмо од Кореа кое во 1963 година началникот Walter R. Smith и го напишал на својата сопруга во Америка. Во наредното видео погледнете што се случило кога Кети се обидела да го најде сопственикот на писмото:

Имено, во внатрешната скриена фиока пронашла различни работи како што се стари обрасци, материјали за облека, а внатре се наоѓале и едни многу стар

Пронајдете не на следниве мрежи: