ВИДЕО: Латас распали по СДСМ

Loading...

Латас распали по СДСМ на вчерашните вести.За првпат во Европа, на парламентарни избори како шеф на партија која претендира да биде владејачка и човек кој претендира да биде премиер ќе се појави Зоран Заев, лице амнестирано за финансиски криминал од 8 милиони евра, вели Латас.
Тој вели дека никогаш, никаде и никој во Европа не се дрзнал со такво безобразие на гласачите да им понуди лице амнестирано за финансиски криминал да им биде иден премиер или шеф на партија која ќе ја води владата.

 
-Зошто? Заради тоа што на амнестирано лице како Заев му дадете контрола врз јавни пари и власт во Македонија е исто како по личен избор на амнестиран педофил да му дадете да ви ги чува децата додека одите на годишен одмор. Мислам дека е јасна одлуката кој што ќе реши, заклучува Латас.   
 
За првпат во Европа, на парламентарни избори како шеф на партија која претендира да биде владејачка и човек кој претендира да биде премиер ќе се по

loading...
Loading...