Видео: Луд ли е? Ова момче си игра со животот!

Loading...

Едно момче од Нови Сад очигледно решило да си игра со животот.На интернет се појави снимка на која се гледа како ова момче потпишано како Милош, се движи по оградата на мостот.
Од неколкумината кои поминаа крај него, додека тој чекореше по оградата, никој не се обиде да го спречи во оваа намера…
Погледнете го видеото:

На интернет се појави снимка на која се гледа како ова момче потпишано како Милош, се движи по оградата на мостот.
Од неколкумината кои пом

loading...
Loading...