Видео: „Луди“ Руси ја предизвикуваат судбината

Loading...

Овие Руси со своите „луди“ акробации ја предизвикуваат судбината. За ова треба да се има храброст. Погледнете за што станува збор во видеото.Овие Руси со своите „луди“ акробации ја предизвикуваат судбината. За ова треба да се има храброст. Погледн

loading...