ВИДЕО: Лудиот руски хакер открива како да ОТВОРИТЕ шише пиво со лист хартија!

Loading...

Авторот на видеото (Crazy Russian Hacker), смисли интересен начин како љубителите на пивото да отворат шише од нивниот омилен пијалок, ако случајно при рака не им се најде отворач или запалка како друго основно средство за отворање шишиња.Сѐ што ви е потребно е лист хартија кој навистина може секаде да се најде (верувале или не, дури и стари весници би можеле да завршат работа).
Свиткајте ја хартијата сѐ додека не стане доволно цврста за оваа цел. Потоа, фатете го грлото од шишето, ставете ја свитканата хартија помеѓу тупаницата и капачето и повлечете надоле.
Пивото е подготвено за пиење. Наздравје! И сетете се како рекол Архимед: „Дајте ми место на кое можам да застанам и ќе ја поместам Земјата.“Сѐ што ви е потребно е лист хартија кој навистина може секаде да се најде (верувале или не, дури и стари весници би можеле да завршат работа).

loading...
Loading...