Видео: Мајка го спасува своето кутре!

Loading...

Мајката претставува нешто сосема специјално. Лекција по солидарност, љубов и животни вредности можеме да научиме и од животните, посебно од оваа мајка, која остана препуштена сама на себе.
Видеото можете да го погледнете на следната страница: 

 
Лекција по солидарност, љубов и животни вредности можеме да научиме и од животните, посебно од оваа мајка, која остана препуштена сама на себе

loading...
Loading...