Видео: Мајка предизвика бизарна смрт на своите деца

Loading...

Мајка од 22 години поради невнимание предизвика бизарна смрт на своите деца. Бебе и двегодишно момче биле пронајдени мртви во Перт, откако мајката ги оставила во када во купатило, а потоа заспала. 
Кога се разбудила, таа ги пронашла беживотните тела на своите две деца. 
Десетмесечниот Малахи се удавил во кадата додека неговиот брат целиот во крв бил пронајден на подот.
Мајката за децата се грижела сама, бидејќи, таткото Кристофер бил зафатен со хонорарни работи, јавуваат австралиските медиуми.
Како што неофицијално дознаваат медиумите, мајката излегла од купатилото за да земе нешто, но потоа заспала.
 
 Мајка од 22 години поради невнимание предизвика бизарна смрт на своите деца. Бебе и двегодишно момче биле пронајдени м

loading...
Loading...